Hoe werkt bestellen bij roosies?

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Wij doen ons uiterste best om shoppen bij roosies makkelijk te maken voor jou! Heb je een leuk artikel gevonden in onze webshop, dan kan het bestellen beginnen door op ‘in winkelwagen’ te klikken. Je kunt nu verder shoppen óf er voor kiezen om je bestelling af te ronden en te betalen door op afrekenen te klikken.

Wanneer je op afrekenen klikt, kom je op een pagina terecht waar wij jou vragen je gegevens in te vullen.

1. Factuuradres.
Vul hier je adresgegevens in.

2. Verzending
Maak een keuze of je de bestelling als brievenbuspost of als standaard pakket Alle pakketten kunnen gevolgd worden met de gekoppelde Track & Trace code.

3. Betaling
Bij roosies kun je als volgt betalen:

  • iDeal

4. Bestelling plaatsen
Als het goed is zijn al jouw gegevens goed ingevuld nu. Je kunt de bestelling plaatsen! Bestellingen worden binnen 2-5 werkdagen verzonden. In het weekend en tijdens feestdagen geldt een langere levertijd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling in de webshop na plaatsing te wijzigen. Je kunt je ontvangen bestelling retourneren. Daarvoor is het handig het ‘roosies retourformulier’ in te vullen, uit te printen en bij de retourzending te voegen. Ons retourformulier is hier te downloaden. Vergeet daarnaast niet ons digitale retourformulier in te vullen op deze pagina.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Je kunt de status van je bestelling vinden door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Je kunt een bestelling volgen met de Track & Trace code. Deze code staat in de verzendbevestiging.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?

Klopt je adres niet? Stuur meteen een e-mail naar info@roosies.com. Als je het op tijd doorgeeft kunnen wij het foute adres nog wijzigen. Zodra het pakket verzonden is kunnen we helaas niets meer voor je doen.

Volg je bestelling

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.