filosofie

how it all started

filosofie

2016 is het jaar dat ik naar de Kamer van Koophandel ben gestapt. Op 18 oktober was roosies een feit! Mijn droom is werkelijkheid geworden, ik ben onderneemster! Van kleins af aan ben ik met accessoires bezig om mijn leefomgeving of om mijzelf mooier te maken. Theelichtje hier, kussentje daar, mooie modeaccessoires opsporen en altijd aan het surfen op internet om leuke ideeën op te doen. Combinaties maken met accessoires op een manier dat het een mooi geheel wordt en je er ook nog eens vrolijk van wordt, ik hou er van!

Wat shoppen op www.roosies.com aantrekkelijk maakt is dat je niet alleen iets leuks shopt voor jezelf of voor een ander, maar dat je met een deel van jouw aankoop het Duchenne Parent Project steunt. Daarmee doet roosies aan sociaal verantwoord ondernemen. Ik heb voor dit mooie project gekozen omdat ik sinds 2016 weet dat mijn neefjes Duchenne hebben. Dit zette mij aan het denken om een onderneming op te zetten waar ik niet alleen zelf iets aan verdien, maar ook mijn steentje kan bijdragen aan het vooruitzicht van kinderen met Duchenne. Deze slopende spierziekte is nu nog ongeneselijk, maar een medicijn is dichtbij. Stichting Duchenne Parent Project financiert onderzoek en daarvoor is geld nodig.

Jij kunt met jouw aankopen bij roosies het verschil maken en ik zorg er voor dat jij jouw aankoop als een cadeautje ontvangt en nooit teveel betaalt. Waarom? Omdat je, door te shoppen bij roosies, met een mooi gebaar meehelpt kinderen met Duchenne een betere toekomst te geven en daar ben ik jou enorm dankbaar voor.

Veel shop-plezier!

Liefs,

Rosalie