de webshop met een verhaal

over roosies

De brains achter roosies is Rosalie Wisse, een vrolijke jonge meid die van haar passie haar werk heeft gemaakt!

Als sinds het begin van mijn opleiding Communicatie koester ik de droom om ooit mijn eigen bedrijf te starten. Wat ben ik blij dat ik deze droom aan het realiseren ben door van mijn passie mijn werk te maken! Waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, is het opzetten van een webshop in mode- en woonaccessoires én iets kunnen betekenen voor de ander. En daar ontstond roosies, het online winkeltje met leuke mode- & woonaccessoires waarvan een deel van de winst naar het Duchenne Parent Project gaat.

overroosies-1
overroosies-2

roosies streeft ernaar om jullie kwalitatieve sieraden en accessoires te bieden. De collectie van roosies wordt dan ook met veel zorg door mij uitgezocht. Ik ben altijd op zoek naar de leukste mode- & woonaccessoires! ‘Mooi initiatief! Maar met welk doel wil je roosies dan verbinden?’ Deze vraag wordt vaak aan mij gesteld. Het antwoord daarop is niet moeilijk. Sinds 2016 weten mijn familie en ik dat mijn lieve neefjes Duchenne hebben. Dit zette mij aan het denken om een onderneming op te zetten waar ik niet alleen zelf iets aan verdien, maar ook mijn steentje kan bijdragen aan het vooruitzicht van kinderen met Duchenne. Deze slopende spierziekte is nu nog ongeneselijk, maar een medicijn is dichtbij. Stichting Duchenne Parent Project financiert onderzoek en daarvoor is geld nodig.

Betrokken ondernemen voor kinderen met Duchenne

Even aan je neus kriebelen? Een haar uit je gezicht strijken? Een slokje water nemen of een paar treden opklimmen? Dat zijn dingen die wij zonder nadenken doen, maar wat een kind met Duchenne Spierdystrofie enorm veel kracht kost! Duchenne is een dodelijke ziekte waar nog geen behandeling voor is. Wereldwijd heeft 1 op de 3500 jongens Duchenne. De resultaten van verschillende onderzoeken naar Duchenne zijn veelbelovend, maar de tijd dringt. Om een oplossing te vinden om de spierafbraak te stoppen of af te remmen is er meer onderzoek nodig. En geld!

overroosies-3
overroosies-4

Jij kunt met jouw aankopen bij roosies het verschil maken en ik zorg er voor dat jij jouw aankoop als een cadeautje ontvangt en nooit teveel betaalt. Waarom? Omdat je, door te shoppen bij roosies, met een mooi gebaar van €0,25 per bestelling meehelpt kinderen met Duchenne een betere toekomst te geven en daar ben ik jou enorm dankbaar voor.

Veel shop-plezier!

Liefs,

Rosalie