roosies.com is live!

  blog1
  Roosies.com is live!

  Na hard werken presenteer ik jullie mijn droom, roosies.com!

   “Van kleins af aan ben ik met accessoires bezig om mijn leefomgeving of om mijzelf mooier te maken.”

  2016 is het jaar dat ik naar de Kamer van Koophandel ben gestapt. Op 18 oktober was Roosies een feit! Mijn droom is werkelijkheid geworden, ik ben onderneemster! Van kleins af aan ben ik met accessoires bezig om mijn leefomgeving of om mijzelf mooier te maken. Theelichtje hier, kussentje daar, mooie modeaccessoires opsporen en altijd aan het surfen op internet om leuke ideeën op te doen. Combinaties maken met accessoires op een manier dat het een mooi geheel wordt en je er ook nog eens vrolijk van wordt, ik hou er van!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *