Retourneer je bestelling

Ruilen en retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een bestelling bij roosies. Daarom is het mogelijk je ontvangen bestelling te retourneren. Wij hebben een retourformulier. Dat maakt het voor jou een stuk makkelijker!

Je dient het retourformulier twee maal in te vullen, zowel online als offline. Online kun je het formulier invullen op deze pagina.

Daarnaast vul je een uitgeprint formulier in, deze voeg je toe bij de retourzending. Ons retourformulier is hier te downloaden.

Wanneer de retourzending door ons ontvangen is, ontvang je binnen 7 werkdagen het geld terug op je rekening.

Let op! Producten dienen ongebruikt en heel bij ons aan te komen binnen 14 dagen na ontvangst om het betaalde bedrag terug te ontvangen.

Let op! Retourkosten zijn voor eigen rekening en op eigen risico. Van producten die onderweg beschadigen of kwijtraken, wordt geen geld teruggestort op rekening van klant.

Hoe kan ik een artikel omruilen?

Het is bij roosies niet mogelijk om een artikel uit onze webshop om te ruilen. Wil je liever een product in een andere kleur of is de maat niet goed o.i.d., dan kun je het artikel retourneren via ons retourproces. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

Mijn bestelling klopt niet, wat nu?

Neem contact op met info@roosies.com. Wij proberen binnen twee werkdagen contact met jou op te nemen en te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Krijg ik het totaal betaalde bedrag terug?

Het door jou betaalde bedrag ontvang je binnen 7 werkdagen terug op de rekening waarmee het artikel betaald is. Dit geldt ook voor de verzendkosten (bij bedragen onder de €75,-) die je hebt betaald toen je de bestelling op www.roosies.com plaatste.

Let op! Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten niet vergoed. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd.

Let op! Retourkosten zijn voor eigen rekening en retourneren is op eigen risico. Van producten die onderweg beschadigen of kwijtraken, wordt geen geld teruggestort op rekening van klant.

Verzendkosten: dit zijn kosten die in rekening worden gebracht (bij bestelling onder €75,-) wanneer jij een product bij roosies bestelt.
Retourkosten: dit zijn kosten die je hoort te betalen wanneer je een bestelling terug wilt zenden naar roosies.

RETOURFORMULIER